Korenwolfwandeltocht

Veldlopers Gulpen / Korenwolfwandeltocht

Het Korenwolf-wandel/evenement, dat in 1996 is ontstaan, is om zijn organisatieopzet en doelstelling(en) elk jaar nog uniek te noemen. Organisatie van dit wandelevenement vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de Wandelsportvereniging ‘De Veldlopers’ uit Gulpen, waarbij zij zich elk jaar laten bijstaan door verschillende organisaties, stichtingen en/of instanties die staan voor behoud van ons unieke stukje Heuvelland. Op de start- en rustplaats wordt gezorgd voor live muziek onder het genot van een hapje en een drankje. Niet te vergeten een heerlijk glaasje Korenwolfbier. De rustplaats wordt jaarlijks ingericht op een van de carré boerderijen in de omgeving van Gulpen. Kortom, een evenement voor jong en oud!

Voor het Korenwolf wandelevenement wordt door de parkoersbouwer steeds een nieuwe route uitgezet met de volgende afstanden en starttijden:

6 km    8:00 – 14:00 uur
12 km    8:00 – 14:00 uur
18 km    8:00 – 13:00 uur
24 km    8:00 – 13:00 uur

Het afmeldbureau sluit uiterlijk om 17:00 uur.

Start- en afmeldbureau:

Café Paddock
Dorpsstraat 13
6271 BK Gulpen

Startgeld vanaf € 2,50 per persoon. Leden van een erkende binnen- of buitenlandse wandelorganisatie ontvangen een reductie van € 1,00.

Op zondag hoeft er nergens in Gulpen parkeergeld betaald te worden. Alle reguliere parkeerplaatsen zijn dan gratis.

Inlichtingen:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rob Schins (telefoon 043 450 4727). Natuurlijk vindt u ook alle informatie op onze webpagina: www.veldlopersgulpen.nl

Lid worden...Hoofdsponsoren

Plan Keukens Gulpener Bier Hendriks Landgraaf Media Groep Limburg Heuvelland Catering Cafe Paddock Gulpen Elektro Paul Kersten